GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE

Editorial:
Academic press
EAN:
9780128200575
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-0-12-820057-5
lingua:
INGLES
Ancho:
191
Alto:
235
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Desconto:

-5%

Antes:

160,16 €

Despois:

152,15 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Outros libros do autor en Libreria Nenos Nais

Materia en Libreria Nenos Nais

  • Cocina fiestas -5%
    Titulo del libro
    Cocina fiestas
    AA.VV
    Ngv vemag-verlags
    No disponible

    3,95 €3,75 €

  • Confitería y repostería -5%
    Titulo del libro
    Confitería y repostería
    Mestayer de Echagüe, María
    Espasa calpe
    No disponible

    18,90 €17,96 €

  • Cuina amb en Pocoyó -5%
    Titulo del libro
    Cuina amb en Pocoyó
    ZINKIA
    Estrella polar
    En Pocoyó i els seus amics se'n van d'excursió, peró abans han de preparar un deliciós menú per a l'hora d...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • 30 recetas con huevo -5%
    Titulo del libro
    30 recetas con huevo
    AA.VV
    Tikal ediciones
    Impactante libro con forma de huevo. Una gran selección de deliciosas y prácticas recetas cuyo ingrediente pr...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    2,95 €2,80 €

  • Cocina Castellano-Leonesa -5%
    Titulo del libro
    Cocina Castellano-Leonesa
    Ana María Calera;José Gutiérrez Tascón
    Everest
    No disponible

    19,95 €18,95 €

Academic press en Libreria Nenos Nais