Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional

Viatge nutritiu:recull de receptes i menus estacional. Recull de receptes i menús estacionals amb critiris naturistes

Editorial:
Icaria
EAN:
9788498883480
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-9888-348-0
Páxinas:
212
Encadernación:
LIBRO EN OTRO FORMATO
lingua:
CATALAN
Ancho:
155
Alto:
154
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
SIN COLECCION

Desconto:

-5%

Antes:

15,00 €

Despois:

14,25 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Isabel Celma i Montse L. Tolosana són membres totes dues de diferents col.lectius de consum, Cydonia, on es van conéixer i on encara pertany  la Isabel, i CoXino, on actualment pertany la Montse. En aquest llibre presenten una manera d'entendre la cuina que va més enllá de l'extens receptari de plats naturistes, on el lector trobará 175 propostes delicioses per les diferents époques de l'any i els dies especials. El llibre, escrit en un to volgudament personal, ofereix una perspectiva global del fet de menjar i alimentar-se, que té en compte criteris naturistes, ecológics, de justícia social, i per descomptat, de la satisfacció del paladar! Isabel Celma i Navarro va néixer a Barcelona, al barri del Poblenou, el dia 9 de marÇ del 1955. Durant molts anys va treballar com a mestra  de catalá i com a correctora. Participa activament dins el moviment cooperatiu, com a sócia de la cooperativa Cydonia de consumidors de productes ecológics i consum responsable. Actualment fa cursos de cuina i nutrició naturista on té l'oportunitat de transmetre l'aprenentatge i l'experiéncia adquirits al llarg de més de trenta anys, com a naturista i vegetariana. Montserrat López Tolosana va néixer a Lleida el 1967. Posteriorment va  viure a Ascó (Tarragona) i després a Barcelona. Es llicenciada en Filosofia, museóloga i professora d'anglés, peró la va fer feliÇ treballar de professora de dieta naturista. Als anys noranta va viatjar i va viure a diferents indrets d'Africa, América del Nord i Europa, on va aprendre, entre d'altres coses, noves receptes i l'ús d'ingredients que desconeixia. Grácies a la col.laboració del seu company, és feliÇ mare de tres nens i dues nenes que l'han fet aprofundir en temes de salut, nutrició i cuina.

Materia en Libreria Nenos Nais

  • Recetas de postres -5%
    Titulo del libro
    Recetas de postres
    Susaeta, Equipo
    Susaeta ediciones
    Quien come con satisfacción y cocina con gusto se demora sin duda entre primeros platos y grandes segundos, pe...
    No disponible

    15,95 €15,15 €

  • Repostería -5%
    Titulo del libro
    Repostería
    Ortega, Inés
    Alianza
    MAS ALLA DE 1080 RECETAS DE COCINA ofrece los principios básicos para preparar, siguiendo las últimas tendenc...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    8,95 €8,50 €

  • Healthy Kitchen -5%
    Titulo del libro
    Healthy Kitchen
    Pellicer, Xavier
    Planeta
    Xavier Pellicer es uno de los chefs más reconocidos e inclasificables de nuestro país. Desde su formación en...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    27,96 €26,56 €

  • Platos sanos de diario para cocinar en 30 minutos -5%
    Titulo del libro
    Platos sanos de diario para cocinar en 30 minutos
    Galiano Ramos, Cristina
    Espasa calpe
    No disponible

    9,55 €9,07 €

  • Grans receptes per a cuines petites -5%
    Titulo del libro
    Grans receptes per a cuines petites
    Carnicero, Marta
    Rosa dels vents
    Delicioses i originals receptes per a cuines petites. Plats que es preparen amb pocs ingredients, de forma fác...
    No disponible

    16,90 €16,06 €

Icaria en Libreria Nenos Nais