La tripa i les freixures: com preparar-les 10 vegades

La tripa i les freixures: com preparar-les 10 vegades

Nº:
40
Editorial:
Sd edicions
EAN:
9788492607877
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-92607-87-7
Páxinas:
27
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
200
Alto:
100
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
Productes de Mercat

Desconto:

-5%

Antes:

6,95 €

Despois:

6,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

Pel nom de tripa la gastronomia catalana entén qualsevol dels quatre estómacs dels remugadors herbívors, i que en altres llocs de la nostra  geografia també es coneixen com a tacons, mandongo o mondongo. Les freixures i vísceres dels animals que formen part de la nostra dieta alimentària han tingut, i encara tenen, un gran predicament.

Materia en Libreria Nenos Nais

  • Un viaje por la cocina catalana -5%
    Titulo del libro
    Un viaje por la cocina catalana
    AA.VV
    Tikal ediciones
    La cocina catalana posee una personalidad única, basada en productos sencillos de máxima calidad. No obstante...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    9,95 €9,45 €

  • El mar, el aceite de oliva y la primera globalización -5%
    Titulo del libro
    El mar, el aceite de oliva y la primera globalización
    Nº 4
    Ruiz García, Vicente
    Onada edicions
    Hace 500 años dieciocho hombres a las órdenes de Juan Sebastián Elcano  regresaron a Sanlúcar de Barrameda ...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    24,90 €23,66 €

  • Concha Velasco entre pucheros -5%
    Titulo del libro
    Concha Velasco entre pucheros
    José Luis Sánchez Caballero
    Martinez roca
    No disponible

    16,00 €15,20 €

  • GRAN LIBRO DEL ATÚN, EL -5%
    Titulo del libro
    GRAN LIBRO DEL ATÚN, EL
    Nº ZS
    García Rodríguez, José Carlos
    Almuzara editorial
    El atún no es solo un pescado: es una leyenda marina, un titán de los océanos y una joya gastronómica. Desd...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    25,00 €23,75 €

  • La cuina dolça tradicional -5%
    Titulo del libro
    La cuina dolça tradicional
    COGULL, ALBERT
    Pages editors
    La cuina dolÇa tradicional inclou una norantena de receptes de rebosteria clássica, d'ahir, d'avui i de sempr...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    11,00 €10,45 €

Sd edicions en Libreria Nenos Nais