La cuina del cabanyal

La cuina del cabanyal

Editorial:
Drassana
EAN:
9788494286094
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-942860-9-4
lingua:
CATALAN
Ancho:
165
Alto:
235
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
JASSENA

Desconto:

-5%

Antes:

17,95 €

Despois:

17,05 €
IVE incluído
Comprar

En Million Dollar Baby, Morgan Freeman diu que "pareix que hi ha gent irlandesa per totes bandes, o que voldria ser-ho" per a explicar les simpaties que despertava la boxejadora Maggie Fitzgerald. També per totes bandes hi ha gent del Cabanyal o que diu tindre arrels en este poble mariner de València. Este és el motiu pel qual el present llibre  donarà per a moltes interpretacions, perquè en cada casa on hi ha un cabanyaler pot fer-se un llibre de cuina distint... En tot cas, algú havia de ser el primer en posar per escrit la gastronomia essencial i can.nica de la València marítima. I ho han fet Marisa Villalba i Felip  Bens.
 
 El Cabanyal va emergir de la mar i a vora mar varen créixer els seus fills, que transmeteren de generació en generació un ric patrimoni cultural. La del Cabanyal és una cuina popular, que naix de gent humil  i treballadora. A sovint la necessitat incentiva la imaginació. Es evident que, partint d'una matèria primera senzilla i del peix més econ.mic, els nostres avantpassats foren capaços de fer-nos hereus d'un compendi gastron.mic extraordinari. En este llibre hem volgut arreplegar tots eixos plats i fer entendre que no varen sorgir espontàniament d'un lloc qualsevol, sinó d'un poble molt especial, el que formen el Poble Nou de la Mar (El Cabanyal i El Canyamelar) i la Vilanova del Grau.
 
 Marisa Villalba i Felip Bens han escrit les receptes i els texts d'este llibre en el qual també han col·laborat els escriptors Pep Martorell, Sergi Tarín, Toni Sabater, Josep Vicent Miralles, el fot.graf Germán Caballero, i María José Royo, a qui devem les receptes  dels dolços.

Materia en Libreria Nenos Nais

  • APRENDER A HACER PAN ES FÁCIL -5%
    Titulo del libro
    APRENDER A HACER PAN ES FÁCIL
    Tejero, Francisco
    Montagud editores
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    29,00 €27,55 €

  • PATATAS - BUEN PROVECHO
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    PATATAS - BUEN PROVECHO
    HAWKINS,K.
    978-1
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    9,95 €9,45 €

  • 30 recetas con calabaza -5%
    Titulo del libro
    30 recetas con calabaza
    AA.VV
    Tikal ediciones
    Una gran selección de deliciosas y prácticas recetas cuyo ingrediente principal es la calabaza: cremas, carne...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    2,95 €2,80 €

  • COCINA CON AINA Y CONVIéRTETE EN SUPERCHEF -5%
    Titulo del libro
    COCINA CON AINA Y CONVIéRTETE EN SUPERCHEF
    ROGLAN, AINA
    Ara llibres
    Las mejores recetas de la joven finalista del programa Masterchef Junior 2. Si Aina puede ser una gran chef, í...
    No disponible

    21,90 €20,81 €

  • Fruta
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    Fruta
    Nº 3224
    Glover, Brian
    Editorial de vecchi
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    15,00 €14,25 €

Drassana en Libreria Nenos Nais