Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7

Història de la cuina catalana i occitana. Volum 7. Els guisats · Ous i truites

Nº:
7
Editorial:
Editorial sidilla
EAN:
9788412818550
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-128185-5-0
Páxinas:
924
Encadernación:
TAPA DURA
lingua:
CATALAN
Ancho:
170
Alto:
240
Dispoñibilidade:
DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)
Colección:
Història de la cuina

Desconto:

-5%

Antes:

38,00 €

Despois:

36,10 €
IVE incluído
Comprar

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan  destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest setè volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de guisats i d’ous i truites. Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats que conformen el corpus de la cuina que  compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra d’art», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Grasset

Outros libros do autor en Libreria Nenos Nais

Materia en Libreria Nenos Nais

Editorial sidilla en Libreria Nenos Nais