Cuina catalana de veritat

Cuina catalana de veritat

Nº:
30
Editorial:
Comanegra
EAN:
9788493556662
Ano de edición:
Materia
GASTRONOM?A
ISBN:
978-84-935566-6-2
Páxinas:
258
Encadernación:
RUSTICA
lingua:
CATALAN
Ancho:
290
Alto:
210
Dispoñibilidade:
No disponible
Colección:
GASTRONOMIA

Desconto:

-5%

Antes:

28,00 €

Despois:

26,60 €
IVE incluído
Notificar dispoñibilidade

El 1991, el mateix Pere Sans publicà Cuina catalana tradicional i moderna, una obra avui totalment exhaurida i convertida en text de referència pels més prestigiats cuiners i gastr.noms catalans. En el seu pr.leg, Vázquez Montalbán
 
 sÆhi referia com un "llibre admirable que a mi mÆhauria agradat escriure". Per., per escriureÆl, cal saber, sabers concrets i generals  que al senyor Pere Sans liÆn sobren i que té la generositat dÆoferir-los al públic".
 
 Cuina catalana de veritat és una revisió que amplia i actualitza lÆobra del 1991. A banda dÆun extens receptari que repassa les menges pr.pies de la gastronomia catalana, en el llibre sÆexpliquen tota la resta de coneixements que cal posar en joc per dur a bon port lÆelaboració de les receptes. Els mètodes de cocció, les mesures, la selecció dels ingredients, les salses, picades i acompanyaments bàsics... són alguns dÆaquests elements que també entren en joc. 
 Com el gaudi complet no pot acabar en la cuina sinó que necessàriament  requereix la degustació, lÆautor també ofereix els seus consells per al ritual de lÆàpat i el maridatge dels plats. Tot plegat esdevé una exposició completa dÆuna cuina catalana que lÆautor reivindica fermament en el capítol de conclusió.
 
 
 
 LA CUINA COM A ART I TRADICIÓ CULTURAL
 
 Tot país culturalment homogeni, presenta expressions molt diverses que  abarquen àmbits notablement dispars dintre de les arts, el pensament i la forma mateixa de viure. És dins aquest context que Catalunya presenta una cuina pr.pia, popular, amb una metodologia culinària específica, per a la realització dÆun extens i variat receptari, a cops de molt remot origen.
 
 A més a més de treballar per a la recuperació de receptes antigues, també hem de recuperar uns mètodes de treball aut.ctons. És per aix. que hi insisteixo amb detall en un capítol sencer, que cal llegir amb atenció, perquè la realització cabal de les receptes depèn en gran part dÆaquests coneixements.

Outros libros do autor en Libreria Nenos Nais

Materia en Libreria Nenos Nais

  • Monroebakes. Pastelería japonesa y francesa -5%
    Titulo del libro
    Monroebakes. Pastelería japonesa y francesa
    Nº 13
    Tomoshige, Noelia
    Espasa calpe
    Disfruta con los dulces de Monroebakes, la pastelería de moda.Noelia Tomoshige comparte su pasión por la past...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    21,90 €20,81 €

  • MEJORES CHEFS DE EUROPA, LOS
    Antigo
    -5%
    Titulo del libro
    MEJORES CHEFS DE EUROPA, LOS
    ACADEMIA INTERNACIONAL DE GASTRONOMIA
    Espasa-calpe
    DISPOÑIBLE (Entrega en 3-4 dias)

    47,84 €45,45 €

  • MI RECETARIO MASTERCHEF -5%
    Titulo del libro
    MI RECETARIO MASTERCHEF
    MASTERCHEF
    Pais aguilar
    Olvídate de apuntar tus recetas en folios que se pierden, manchan y arrugan. O de tener carpetas con papeles p...
    No disponible

    17,90 €17,01 €

  • ¿Cómo cocina un chef en casa? -5%
    Titulo del libro
    ¿Cómo cocina un chef en casa?
    Nº 00000
    De Diego, Eugeni
    Grijalbo
    Aprende a cocinar de una forma divertida y con productos de calidad. Con anterioridad a leer este libro, el lec...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    18,90 €17,96 €

  • Anime. El libro de recetas -5%
    Titulo del libro
    Anime. El libro de recetas
    Estero, Nadine
    Lunwerg editores
    En Anime. El libro de recetas Nadine Estero (@issagrill), famosa en Instagram por preparar las recetas de las s...
    DISPOÑIBLE (Entrega en 1-2 dias)

    19,95 €18,95 €

Comanegra en Libreria Nenos Nais