Cociñando ao pé da letra

Cociñando ao pé da letra. Entra coa literatura galega ata a cociña

Editorial:
Galaxia
EAN:
9788498653526
Año de edición:
Materia
GASTRONOMIA
ISBN:
978-84-9865-352-6
Páginas:
184
Encuadernación:
TAPA DURA
Idioma:
GALEGO
Ancho:
170
Alto:
200
Disponibilidad:
DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)
Colección:
VARIOS

Descuento:

-5%

Antes:

22,60 €

Despues:

21,47 €
IVA incluido
Comprar

Editorial Galaxia publica Cociñando ao pé da letra, unha orixinal proposta, a medio camiño entre a literatura e a cociña, coordinado pola poeta Yolanda Castaño e a fotógrafa Andrea Costas. Un libro que demostra que todo pode ser cociñado. Un volume para, da man dalgúns dos nosos máis sobranceiros escritores, aprendermos pratos suxestivos.  Un texto para saborear as palabras ben escritas en receitas contadas doutra maneira. Un libro, en definitiva, que repara no vencello estreito entre os verbos cociñar e escribir. En palabras de Yolanda Castaño: "Vinte e unha escritoras e escritores galegos, coa máxima diversidade en canto a sexo e xeración, xénero literario e ata zona xeográfica. Homes e mozas, rapaces, señoras, da aldea, na cidade, na costa, do interior. Son algunhas das máis representativas e puxantes voces das nosas letras actuais. Autoras de ensaio e de literatura dramática, narradores, poetas, cultivadores de literatura infantil e xuvenil. Unha variada riqueza a través de ollos multiplicados, a través de perspectivas o suficientemente plurais". Os escritores e escritoras que cociñaron para este libro foron Anxos Sumai, Helena Villar Janeiro, Celso F. Sanmartín, Carmen Blanco, Rosa Aneiros, Lupe Gómez, Fina Casalderrey, Xavier Rodríguez Baixeras, Marga do Val, Xabier P. Docampo, Xosé María Alvarez Cáccamo, Chus Pato, Xavier Castro, Xabier Cordal, Lucía Aldao, Marica Campo, Agustín Fernández Paz, Cándido Pazó, María Reimóndez, Antón Lopo e Manuel Lourenzo.Entra  na literatura... ata a cociña

Materia en Libreria Nenos Nais

  • El gran libro de la Guía Michelín -5%
    Titulo del libro
    El gran libro de la Guía Michelín
    Philippe Toinard (coordinación)
    Larousse
    Una curiosidad insaciable mueve a los inspectores e inspectoras de la Guía Michelin a explorar las cocinas del...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    39,95 €37,95 €

  • CóMO CURA EL Té VERDE -5%
    Titulo del libro
    CóMO CURA EL Té VERDE
    ÁLVAREZ, LAURA
    Integral
    LOS BENEFICIOS DE UN PODEROSO Y EXQUISITO ANTIOXIDANTE Disfrutar del té verde es un placer para los senti...
    No disponible

    9,95 €9,45 €

  • Súper sopas -5%
    Titulo del libro
    Súper sopas
    Bley, Anne Catherine
    Lunwerg editores
    Innova en tu cocina y prepara una receta distinta cada vez con este libro práctico y repleto de consejos útil...
    No disponible

    4,95 €4,70 €

  • Postres de España y de Portugal -5%
    Titulo del libro
    Postres de España y de Portugal
    Ucha-Ucha, Carles Albert
    Tikal ediciones
    Este libro sabe a obrador de convento, a las cocinas de las grandes casas, a las meriendas donde se comentaban ...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 dias..)

    7,95 €7,55 €

  • Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja -5%
    Titulo del libro
    Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja
    Bueno Calderón de la Barca, Xesco
    Larousse
    La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i...
    DISPONIBLE (Entrega en 1-2 días)

    29,95 €28,45 €

Galaxia en Libreria Nenos Nais